NEKED IS AZ A FONTOS, HOGY AZ
ESKÜVŐDÖN A DEKORÁCIÓ FELEJTHETELEN LEGYEN MINDENKI SZÁMÁRA ?


Az életedben az esküvőd az egyetlen olyan esemény, ahová az összes rokonod, barátod és ismerősöd is meghívod.

Valószínűleg ezért olyan fontos számodra, hogy milyen benyomással távoznak a vendégek az esküvődről. Ezt nagymértékben befolyásolja majd az ünnepi dekoráció.


TUDTAD... ?


A dekoráció költsége az esküvő költségvetésének általában kevesebb mint 10%-a, mégis alapvetően meghatározza az élményt, ennek a napnak a hangulatát.


Nem kérdés!


Esküvődet profi, stílusos, minőségi dekorációba öltöztetjük, melyet olyan precízen és lelkesen fogunk elkészíteni, mintha a saját esküvőnk lenne.

Valljuk,hogy az ÖN öröme a MI munkánk elismerése!
Ők így látták a munkánkat:


" Fantasztikus csapat, akiket bárkinek nyugodt szívvel ajánlok. Hatalmas terhet vettek le a vállunkról megbízható, áldozatos munkájukkal.
Mi külföldön élünk csak az esküvőnket tartottuk Magyarországon, és elmondhatom, csak egyetlen dologgal kapcsolatban nem aggódtunk és ez a dekoráció. Már az első (és egyben az egyetlen) személyes megbeszéléskor egyértelmű volt hogy egy felkészült, hozzáértő csapattal van dolgunk.
Esküvőnket Miskolcon az UniPlaza étterem külön termében tartottuk. Terem lefoglalásakor aggodalommal töltött el a hatalmas tér, a "szocrál" stílus. El se tudtam képzelni, hogy itt hangulatos esküvőt lehet szervezni. Az esküvő napjáig folyamatosan aggódtam, hogy jól döntöttünk e a teremmel kapcsolatban, de amint beléptünk a feldíszített terembe leesett az állunk. Sokkal jobb volt, mint amire számítottunk, minden várakozásunkat felül múlta. A vendégek se győzték dicsérni. Ami még külön nagyszerű volt, hogy a virág díszítésről és a különféle csokrokról is ők gondoskodtak.

Másik nagyon fontos dolog, hogy sokan (sőt korábban mi is) azt hiszik, hogy külön dekorost felfogadni "úri huncutság", de határozottan állíthatjuk ez nem így van. Egyáltalán nem kerül többe, mintha az ember saját maga díszítené fel a termet, sőt egy rakat idegeskedést megspórolhatunk, ráadásul biztosak lehetünk benne, hogy a végeredmény remek lesz.


Egyszóval mi mindenkinek tiszta szívünkből ajánljuk."

Miskolc, 2013. július 6. - Noémi és Zoltán
Ha még több véleményre vagy kíváncsi kattints: VÉLEMÉNYEKBemutató filmünk


Lefedettségünk? Elsősorban, Miskolc és Szerencs vonzáskörzetében
Csapat? Fiatal, kreatív és lendületes
Választék? 16 szín és több mint 200 színkombinációNézd meg a munkáinkat: GALÉRIA


VAGY


Kérj személyes időpontot, hogy megmutassuk neked, mire
vagyunk képesek: IDŐPONTOT KÉREK